Verblijf

Waar kan ik slapen tijdens SIM2016?


Camping Raceway Venray


Het meest dichtbij kan worden overnacht op het terrein van Raceway Venray zelf. Daar zal speciaal voor SIM2016 een camping worden gerealiseerd. Raceway Venray heeft zelf al diverse vaste toiletten en douches. Daarnaast zal er voor SIM2016 nog extra capaciteit worden ingehuurd. Schoonmaak van het sanitair is vanzelfsprekend en dat gezegd hebbende verwachten wij van onze gasten dat ook zij de nodige zorg in acht nemen om ook voor degenen die direct na hun komen een prettige sanitaire beleving te bieden.

Hoe zal het zijn om wakker te worden tussen een overvloed van auto's van je geliefde merk? Wanneer heb je de mogelijkheid om enkele dagen achter elkaar met mede liefhebbers van Simca en Matra automobielen samen te zijn? Bewonder de gekoesterde exemplaren van niet alleen leden van je eigen club, maar ook die van de vele internationale gasten.

Drink samen een glaasje en praat over jouw auto of over de auto van een andere deelnemer om vervolgens aan het einde van de dag weer te midden van dat alles lekker te gaan slapen. Wie weet waar je dan nog van zal dromen tot de volgende morgen om dan weer verder te genieten van al dat moois en gezelligheid tussen al die Simca's.

Er zijn niet al teveel regels, maar de organisatie wil jullie wel vragen rekening te houden met de algemene campingregels van de Stichting Raceway Venray.Andere verblijfsmogelijkheden 

Hotel Asteria Venray is sponsor van SIM2016. Boek uw kamer direct via de website van Hotel Asteria Venray [http://www.asteria.nl/ ] onder vermelding van de kortingscode SIMCA2016 en u ontvangt €5,- korting op uw Comfort kamer inclusief ontbijt. U betaal dan slechts € 74,50 voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Boek nu [http://www.asteria.nl/ ]

In de omgeving van Raceway Venray zijn ook diverse andere hotels en vakantieparken:
Overzicht van hotels en vakantieparken

Dit overzicht komt van Raceway Venray. De actualiteit van dit document kunnen wij niet borgen. In het huidige internet tijdperk ligt de informatie echter voor bijna iedereen onder handbereik. Zo kan je eenvoudig zelf op zoek gaan naar verblijfsmogelijkheden via google. Je kan zoeken op hotels in Ysselsteyn (Ysselsteyn ligt het meest dichtbij Raceway Venray) of op hotels in Venray. Min of meer hetzelfde geldt voor vakantieparken en campings.


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten