LocatieLocatie SIM2016
Raceway Venray 

Peelweg 47
5813 AD
Ysselsteyn ( LB)Algemene informatie


Raceway Venray

Stichting  Raceway Venray, het vroegere Circuit de Peel, is een racecircuit in het Noord-Limburgse Venray. Het originele complex begon met een motorcross- en autocrosscircuit. Inmiddels is Raceway Venray een volwaardig circuitpark, waarbij een asfalt 1/4 mile wordt omringd door een indrukwekkende 1/2 mile baan. Deze 880 meter lange buitenbaan heeft een hellingshoek van maar liefst 25 procent en mag zich vol trots “The Fastest 1/2 Mile Oval in Europe” noemen.

Parkeren

Stichting Raceway Venray beschikt over een uitgestrekt parkeerterrein. 
Bezoekers kunnen hier gratis parkeren.

Faciliteiten voor minder valideStichting Raceway Venray beschikt over diverse faciliteiten voor minder valide bezoekers. Bij het Welkomst Center zijn mindervalide parkeerplaatsen te vinden. Voor rolstoelgebruikers is er speciaal een plateau gemaakt waarop men de races over de gehele baan kan volgen.  Tevens zijn er toiletten met beugel aanwezig.

Huisdieren 

Huisdieren zijn toegestaan op Raceway Venray mits aangelijnd.

Faciliteiten voor jonge kinderen 

Er zijn diverse faciliteiten aanwezig op Raceway Venray voor jonge kinderen. Op de toiletten en in de kinderhoek is er ruimte om te verschonen. In de kantine kunnen flesjes of groentehapjes opgewarmd worden. Daarnaast zijn er een aantal kinderstoelen aanwezig waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. In de kantine is een kinderhoekje ingericht waar kinderen onder toezicht kunnen spelen.


Foto impressie van de locatie:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten